A treia stație PECO din țară, jefuită în ultima săptămână. Ce spune poliția | VIDEO

O stație PECO din sectorul Buiucani al capitalei a fost jefuită, noaptea trecută, de doi indivizi înarmați. Aceștia au dat buzna în clădire, l-au amenințat pe operator, au furat în jur de 65 de mii de lei și au dispărut fără urmă. Este deja al treilea jaf la o stație de alimentare din țara noastră în ultima săptămână.

Potrivit poliției, atacatorii ar avea între 25 și 30 de ani, purtau cagule și aveau machete de pistol atunci când au intrat în stația PECO. Oamenii legii investighează cazul.

NATALIA STATI, ofițerul de presă al Poliției Capitalei: „Pe caz a fost inițiat un proces penal. Ofițerii de investigație și de urmărire penală au dispus un șir de măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și identificarea făptașilor care au comis această infracțiune”.

Jaful a avut loc la doar două zile după un incident similar, petrecut la o stație PECO din Strășeni. Acolo, două persoane necunoscute au amenințat operatorul cu un pistol și i-au cerut să deschidă aparatul de casă. Făptașii au plecat însă cu mâinile goale, întrucât acesta era aproape gol. În interior se aflau doar câteva bancnote de cinci și zece lei. Poliția a deschis o anchetă și în acest caz. Un alt jaf asemănător s-a produs în noaptea de 7 ianuarie, când într-o benzinărie din sectorul Rîșcani al Capitalei au dat buzna doi indivizi înarmați, care, la fel, purtau cagule. Ca și în celelalte cazuri, aceștia au amenințat operatorul și au sustras banii din aparatul de casă, după care s-au făcut nevăzuți.

NATALIA STATI, ofițerul de presă al Poliției Capitalei: „Pe moment, în toate cazurile sunt inițiate activități de investigație și urmărire penală. Ulterior, poliția va stabili dacă este vorba despre unii și aceeași indivizi care comit aceste infracțiuni”.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a refuzat să ne ofere mai multe detalii, pe motiv că ar fi vorba de secrete de anchetă.

Spread the love

Check Also

Încă două artere din municipiul Orhei au fost reparate capital după o tehnologie nouă, datorită echipei lui Ilan Șor | VIDEO

Încă două artere din municipiul Orhei au fost date în exploatare. Este vorba de Strada …