Abandonați de mamă și goniți de socri. Află povestea zguduitoare a unei tinere care educă șase copii, dintre care doi îi sunt frați, la emisiunea „Oameni pentru Oameni” | VIDEO

Drama unei familii, cum multe sunt în Moldova, a devenit subiectul emisiunii de la TV6 ”Oameni pentru Oameni”. Colega noastră, Veronica Leșco a ajuns în satul Cojușna, raionul Strășeni, acolo unde o tânără de numai 27 de ani îngrijește de șase copii, doi dintre care îi sunt frați. Se întâmplă după ce mama sa, căzută în patima alcoolului, s-a împotmolit în credite luate de la bănci pentru concubin, și, prin urmare a fost lipsită de drepturile părintești. Tânăra nu-și poate crește frații, însă, în liniște și pace, așa cum și-ar dori. Ce întunecă și mai mult această istorie zguduitoare de viață, aflați vineri într-o nouă ediție a emisiunii „Oameni pentru Oameni”, la postul nostru de televiziune, începând cu ora 18:30.

Daria are 27 de ani și șase copii, doi dintre care sunt fratele și sora, mai mici. Pentru ea și soțul său, cele șase suflete sunt tot ce au mai scump în viață, ne spune tânăra.

DARIA NEAMȚU, eroina emisiunii „Oameni pentru Oameni”: „Sincer, nu m-am gândit niciodată că o să am așa de mulți copii la întreținere și că o să pot”.

Pe doi dintre puști îi avea deja atunci când frații ei au ajuns la orfelinat. Neputând să accepte acest lucru, împreună cu soțul i-a luat în îngrijire, chiar dacă s-a ciocnit de împotrivirea socrilor, cu care împart aceeași curte.

DARIA NEAMȚU, eroina emisiunii „Oameni pentru Oameni”: „Sora și fratele meu din start nu au fost acceptați de socri, dar am mers peste asta”.

SNC: GRIGORE NEAMȚU, tata-socrul: „Ai venit de undeva aici și i-ai îngrămădit pe toți. Tu pe mine m-ai întrebat?”.


MARIA NEAMȚU, mamă-soacră, RO: „De ce să îi aducă la mine aici? Eu nu am adus copii cu poala. Sunt împotrivă, da!”.

Unde se află acum mama Dariei și a fraților ei, ce mărturisiri va face femeia și cum va proceda în continuare, aflați din emisiunea „Oameni pentru Oameni”. Totodată, o să vedeți cum au fost ajutați cei trei membri ai familiei din raionul Drochia, care sunt cu necesități speciale.

Pentru asta, nu pierdeți ediția noastră de vineri, de la 18:30.


Spread the love

Check Also

CEC desfășoară o ședință la care sunt examinate sesizările depuse împotriva Marinei Tauber: în fața sediului autorității electorale zeci de locuitori ai municipiului Bălți scandează lozinci în susținerea candidatului PP ”ȘOR” | VIDEO

La această oră, Comisia Electorală Centrală desfășoară o ședință la care sunt examinate sesizările depuse …