Accident cumplit în Egipt: Cel puțin 20 de persoane au ars de vii | VIDEO

Cel puțin 20 de persoane au ars de vii într-un cumplit accident, produs în Egipt. Acestea se deplasau cu un autobuz de linie, care s-a izbit într-un camion cu produse petroliere. Mass-media locală scrie că vehiculul se deplasa cu viteză sporită, iar şoferul nu ar fi observat un camion care staţiona din cauza unei defecțiuni.

În urma impactului, ambele vehicule au luat foc, iar autobuzul a ars în întregime. Din imaginile surprinse de martori se vede cum jeturi de petrol au inundat totul în jur, ceea ce i-a împiedicat pe ceilalți șoferi, opriți pe carosabil, să intervină pentru a scoate victimele din autocar.

Potrivit presei internaționale, preliminar, cel puțin 20 de persoane au murit, iar alte patru, printre care și un copil de 12 ani, au supraviețuit, însă numărul exact al celor care au avut de suferit urmează a fi stabilit de oamenii legii.

Persoanele rămase în viață au fost transportate de urgență la spital cu diferite leziuni, inclusiv vânătăi, arsuri și traumatisme. Peste 30 de ambulanțe au fost implicate în operațiunea de salvare.

Din cauza avariei de proporții, traficul pe şosea a fost blocat, iar mașinile au fost redirecționate.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, anual, aproximativ 12 mii de egipteni îşi pierd viaţa în accidente rutiere. În majoritatea cazurilor, de vină este factorul uman: încălcarea regulilor de circulație, depășirea vitezei și efectuarea unor manevre periculoase.

Spread the love

Check Also

Un tânăr cu Volkswagen a pus la pământ un gard și un copac, la Dubăsari | FOTO

Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a fost …