Accident grav la Ștefan-Vodă: 11 persoane au ajuns la spital. Un șofer implicat în impact era în stare de ebrietate

Un accident rutier a avut loc pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între s. Răscăieți și s. Slobozia cu implicarea a trei automobile, la data de 9 august. Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 la ora 07.20, scrie deschide.md.

Potrivit Silviei Vetcu, ofițer de presă al IGP, accidentul s-a produs pe traseul R-30 între microbuzul de rută Chișinău-Olănești, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din Olănești, având 12 pasageri, care a fost tamponat din spate de un automobil de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al s. Antonești, având 3 pasageri.

În consecință microbuzul s-a inversat, iar automobilul de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager, care venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului.

În urma impactului 11 persoane (8 din microbuz, 2 din Audi și 1 din Kia) au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme. Doi pasageri, unul din microbuz și altul din Audi, sunt în stare gravă.

Fiind testat alcoolscopic șoferul din Audi era în stare de ebrietate.

Poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Știrea inițială

Un accident grav a avut loc în această dimineață la ieșirea din localitatea Răscăieții Noi, raionul Ștefan Vodă. O mașină s-a lovit violent cu un microbuz de rută. În urma impactului, microbuzul s-a rasturnat pe șosea.

Potrivit martorilor oculari, în accident ar fi fost implicat microbuzul de pe ruta Chişinău-Olăneşti și un autoturism marca AUDI.

Deocamdată nu se cunoaște dacă sunt sau nu victime și dacă microbuzul avea sau nu pasageri.

La fața locului au intervenit pompierii și oamenii legii.

Spread the love

Check Also

Documente desecretizate de presa internațională confirmă declarațiile lui Ilan Șor? Băncile din RM au fost devalizate și după 2014, când de fapt, BNM deținea controlul | VIDEO

Băncile din Republica Moldova au fost devalizate și după așa-numitul furt al miliardului din 2014, …