Accidentul de la Căușeni: Care este starea victimelor

Șase persoane au ajuns la spital după ce două automobile s-au tamponat violent la Căușeni. Potrivit unui comunicat emis de Spitalul Raional Căușeni, în urma accidentului, șase persoane au fost transportate la spital, transmjite Știri.md.

„În urma evaluării în Unitatea Primiri Urgențe(UPU) a spitalului, o persoană a fost internată în secția reanimare în stare foarte gravă cu politraumă, traumatism al cutiei toracice cu contuzie pulmonară și fracturi costale, traumatism abdominal cu lezarea organelor abdominale, șoc traumatic.

După examinări clinice și paraclinice,stabilizare și monitorizare,pacienta a fost transferată în sala de operații pentru efectuarea intervenției chirurgicale pe indici vitali.

Postoperator pacienta s-a transferat în secția de reanimare unde se continuie monitoringul și terapia intensivă”, se arată în comunicatul emis.

Mai mult, instituția precizează că alte două persoane se află în stare de gravitate medie.

Acestea au suferit traumatisme cerebrale minore, fracturi la nivelul membrelor inferioare sau internat pentru tratament în secția de traumatologie.

De asemenea, potrivit medicilor, celelalte trei persoane cu leziuni minore a tegumentelor.

După ce au fost investigate, victimele au plecat pentru supraveghere la medicii de familie.

Amintim că potrivit poliției, un șofer, care conducea cu viteză excesivă un Audi A3, a ieșit de pe banda de circulație și s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un automobil de model Volkswagen Vento, care se deplasa regulamentar.

Spread the love

Check Also

Andrian Candu: Comisia Națională Extraordinară a anulat toate subvențiile, sporurile și facilitățile existente pentru perioada stării de urgență și a pus pe umerii autorităților locale toată responsabilitatea | VIDEO

Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a anulat toate subvențiile, sporurile și facilitățile existente pentru …