Andrei Năstase promite că va „crește confortul urban” pentru locuitorii Chișinăului | VIDEO

Andrei Năstase promite că în cazul în care va ajunge primar al capitalei intenționează să „crească confortul urban” pentru locuitorii orașului, dar și al celor din suburbii. Acesta a și prezentat proiectul în fața presei, însă nu a spus care este costul acestuia. Năstase a declarat doar că cheltuielile vor fi acoperite cu ajutorul Guvernului și a partenerilor externi. De asemenea, ministrul degrevat al Afacerilor Interne a reacționat și la solicitarea lui Igor Dodon, privind demisiile în urma accidentelor rutiere grave din ultima perioadă.

Proiectul prezentat de Năstase prevede reconstrucția Chișinăului. Are drept scop instituirea semaforizării inteligente, iluminat public modern și de calitate, refacerea drumurilor, reconstrucția podurilor, dar și altele. Andrei Năstase spune, însă, că banii din bugetul municipal sunt prea puțini pentru realizarea acestui proiect. De aceea speră că va avea finanțare din partea partenerilor externi.

Blocul ”ACUM” Fără finanțare externă, Chișinăul va intra în colaps social. Nici un alt candidat nu poate face acest lucru, iar decizia noastră, a tuturor, trebuie să fie una care să ofere Chișinăului o șansă reală de dezvoltare, un viitor sigur, predictibil și prosper pentru toți și pentru fiecare în parte, a declarat ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar mun. Chișinău.

Ce ține de faptul că președintele Igor Dodon a cerut demisii de onoare sau anchete interne pentru securitatea rutieră în urma accidentelor tragice din ultima perioadă, ministrul degrevat de interne spune că demisia ar trebui să și-o dea chiar șeful statului.

Întrebați-l pe el și dacă nu cumva ia în calcul și o demisie a sa, pentru tot răul care s a produs în ultima perioadă de timp, implicit cu complicitatea sa, a adăugat ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar mun. Chișinău.

În urma declarațiilor făcute de Năstase, președenția a venit cu o reacție. Instituția prezidențială declară că ”Președintele nu își poate permite să fie atras în polemici sau jocuri electorale și recomandă candidaților să nu se abată de la problematica alegerilor pentru Primăria Chișinău și să respecte regulile circulației politice, pentru a nu comite vreun accident nedorit de nimeni.”

Spread the love

Check Also

Opoziția cere convocarea ședinței Parlamentului: fie și în aer liber, ședințele în plen trebuie reluate | VIDEO

Opoziția cere convocarea ședinței Parlamentului după aflarea rezultatelor testelor la coronavirus de către deputați. Vicepreședintele …