Andrei Năstase: Vreau să le mulțumesc celor care au ieșit astăzi la vot în municipiul Chișinău | VIDEO

Imediat după închiderea secțiilor de votare candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, a făcut o scurtă declaraţie de presă.

Năstase a declarat că a avut o zi plină, în care a chemat chișinăuienii, dar și locuitorii suburbiilor la vot, menţionând că va ieşi cu o analiză detaliată a ceea ce s-a întâmplat după ce vor fi anunţate rezultatele oficiale prealabile de către Comisia Electorală Centrală. „Nu comentez ceea ce-a numit exit-poll, aştept rezultatele oficiale”, a spus Andrei Năstase, îndemnat observatorii să urmărească cu atenţie ceea ce va urma.

ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar mun. Chișinău, Blocul ACUM: Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au ieșit astăzi la vot în municipiul Chișinău și au votat pentru un primar al tuturor, un primar al tuturor locuitorilor Chișinăului și al suburbiilor.

Vom aștepta rezultatele pe care le-am obținut fiecare dintre candidați și după asta vom ieși cu o declarație, bineînțeles bazată pe aceste rezultate și pe analizele corespunzătoare la ceea ce s-a întâmplat pe parcursul zilei de astăzi. Nu voi face mai multe declarații la momentul de față. 

Spread the love

Check Also

A fost sau nu a fost audiat Veaceslav Platon în dosarul furtului miliardului: Stoianoglo declară că da, dar comunicatul procuraturii spune altceva | VIDEO

Deși acum două zile, Alexandr Stoianoglo declara că Veaceslav Platon a fost audiat în dosarul …