Avia Invest: Veaceslav Platon intenționează să preia ilegal fondurile companiei. Ne vom apăra în instanța de judecată

Compania „Avia Invest” se declară consternată de recentele acuzații ale controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon, cunoscut și cu o poreclă foarte sugestivă în întreg spațiul CSI.  Compania Avia Invest declară drept falsuri absolute toate afirmațiile lui Platon în cadrul unui interviu pentru un portal informațional, legate de relațiile „Avia Invest” cu o companie de asigurări, precum și cu politicienii din Republica Moldova, a raportat compania într-o declarație pe pagina sa oficială pe Facebook.

Constatăm cu îngrijorare că după ce autoritățile statului au eșuat în tentativele de preluare forțată și ilegală a companiei „Avia Invest”, atacurile sunt continuate de Veaceslav Platon, cunoscut nu doar în Republica Moldova pentru metodele sale care nu au nimic în comun cu regulile mediului de afaceri.

Catalogăm aceste declarații și atacuri din partea lui Veaceslav Platon drept o încercare a acestuia de a obține, pe căi ilegale, resurse financiare care nu-i aparțin de drept. Cel mai probabil, Veaceslav Platon încearcă să agonisească veniturile ratate în cei câțiva ani de pușcărie, însă compania „Avia Invest” nu va ceda în fața presiunilor și este pregătită să facă față tuturor atacurilor, apelând inclusiv la instanțele și curțile de arbitraj internaționale.

Spread the love

Check Also

CC a amânat validarea alegerilor prezidențiale. Motivul | VIDEO

Curtea Constituțională nu se poate pronunța, deocamdată, în privința legalității alegerilor prezidențiale, chiar dacă expiră …