Avion în flăcări în Rusia. Doar 37 de oameni din 78 au supraviețuit. Imagini terifiante surprinse de unul dintre pasageri | VIDEO

Doar 37 de oameni din 78 au supraviețuit, după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă şi a luat foc la aeroportul Sheremetyevo din Moscova. Piloții avionului, care decolase de puţin timp, au raportat o defecţiune tehnică şi au cerut să se întoarcă. În timpul aterizării de urgenţă, avionul a lovit pista şi jumătatea din spate a luat foc. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Aceste imagini terifiante au fost surprinse chiar de unul dintre pasagerii avionului Suhoi Superjet 100. Pe filmare se poate vedea cum flăcările au cuprins complet motoarele şi aripile.

În alte înregistrări video se văd pasageri care ies din avion pe tobogane, apoi aleargă pe pistă pentru a se îndepărta de Superjet în timp ce acesta ardea extrem de repede. Un uriaş nor de fum negru s-a ridicat deasupra Aeroportului Şeremetievo, cel mai mare din Rusia după numărul de pasageri, scrie digi.

Într-un comunicat, Aeroflot, principala companie rusă, a transmis că aterizarea de urgenţă a fost determinată de „un incendiu la motoare în zbor”.

A fost deschisă o „anchetă penală pentru încălcarea regulilor de securitate”, a precizat într-un comunicat Comitetul de Anchetă rus, însărcinat cu investigaţiile în astfel de cazuri.

Principala cauză a decesului din partea superioară a autovehiculului Superjet-100, care a luat foc în timpul unei aterizări dure la aeroportul din Sheremetyevo din Moscova, a fost o încercare a pasagerilor de a-și scoate lucrurile din rafturile de bagaje.

„Potrivit datelor preliminare, dintr-un sondaj al martorilor oculari rezultă că, atunci când avionul a lovit pista și s-a aprins, unii pasageri au început să-și scoată lucrurile de pe rafturi într-o panică, ceea ce a făcut dificilă evacuarea oamenilor din rândul din spate al navei și au murit în foc”, a spus sursa agenției.

El a reamintit că, înainte de plecare, echipajul oricărei aeronave întotdeauna instruiește pasagerii în acest sens.

Spread the love

Check Also

Șoferii de autocamioane își vor putea programa timpul de trecere a frontierei | VIDEO

Șoferii de camioane vor putea rezerva în prealabil timpul de traversare a frontierei. Acest lucru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *