Panică la bordul unui avion pe Aeroportul Sheremetyevo din Moscova | VIDEO

Panică la bordul unui avion, pe un aeroport din Moscova. Opt pasageri au fost răniți în timpul evacuării de urgenţă. Avionul urma să plece spre Erevan.

Unele media ruse scriu că fumul a fost provocat de pătrunderea unor fluide într-unul din sistemele avionului. Ulterior, site-ul companiei aeriene NordWind, operatorul avionului implicat în incident, a postat o informaţie că echipajul Boeing 747 a decis evacuarea pasagerilor din cauza unui miros ciudat la bordul aeronavei.

La aeroportul din Moscova Sheremetyevo, în urma declanșării unei alarme de fum au fost evacuați pasagerii avionului Boeing-747, care urma să plece de la Moscova spre Erevan. În cursul operațiunii cu ajutorul toboganelor de salvare au fost răniți opt persoane, dintre care, doi au fost spitalizați.

O altă sursă din cadrul serviciului de urgenţă a declarat pentru TASS că niciuna dintre persoanele care au avut de suferit în cursul evacuării nu a fost diagnosticată cu răni grave. Rosaviaţia, organismul de supraveghere a aviaţiei civile ruse, a declarat că decizia comandantului de bord de a întrerupe decolarea a fost justificată.

Pentru a investiga cauzele şi circumstanţele acestui incident aerian, Rosaviaţia a înfiinţat o comisie specială, care şi-a început deja activitatea”, potrivit instituţiei.

Cum totuși au derulat într-adevăr lucrurile la Sheremetyevo și care sunt consecințele, rămâne de văzut.

Spread the love

Check Also

Partidul ȘOR a marcat eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă prin depuneri de flori | FOTO

Deputații fracțiunii Partidului Politic ȘOR, membri și simpatizanți ai formațiunii politice, au depus flori, sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *