Avocatul Igor Popa: Am primit mai multe mesaje de amenințare din partea rudelor lui Filat și din partea unor persoane necunoscute | VIDEO

Avocatul Igor Popa ar fi fost amenințat de rudele fostului premier Vlad Filat, dar și de mai multe persoane necunoscute. Despre asta a anunțat Popa astăzi în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate în fața sediului Procuraturii Generale, după ce a fost audiat pe marginea dezvăluirilor pe care le-a făcut despre fostul premier Vlad Filat într-o emisiune televizată.

Avocatul Igor Popa susține că se va adresa instituțiilor de drept, după ce a afost amenințat cu moartea în urma mai multor dezvăluiri pe care le-a făcut despre Vlad Filat la o emisiune televizată.

IGOR POPA, avocat: „În ultimul timp, am primit mai multe mesaje de amenințare atât din partea rudelor lui Filat, cât și din partea unor persoane necunoscute pentru mine. Voi depune plângeri pe acest subiect. M-au amenințat cu moartea, cu răfuială fizică. Mai mult decât atât, ați văzut și limbajul lui Filat în care se lăuda că dă „pumni în bot””.

De cealaltă parte, actualul avocat al lui Filat, Victor Munteanu, spune că aceste declarații nu corespund adevărului. Totodată, el susține că fostul premier va depune o plângere la Procuratura Generală în legătură cu declarațiile făcute de Popa.

VICTOR MUNTEANU, avocat: „Domnul Vlad Filat va depune o plângere penală pe aceste pretinse amenințări aduse de către rude pentru ca în cadrul unei anchete penale să fie demonstrat contrariul, că acele declarații făcute de Igor Popa sunt mincinoase”.

Acum câteva zile, în cadrul unei emisiuni televizate, Igor Popa a declarat că Vlad Filat ar fi avut mai multe beneficii când se afla în penitenciar, iar fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc i-ar fi organizat și o petrecere în închisoare. Popa a mai spus că fostul premier ar deține imobile în Geneva și că ar fi vizat într-o anchetă în Germania, dar și că ar fi sustras 100 de milioane de euro din băncile din Moldova. Ulterior, în cadrul unei conferințe, Vlad Filat a respins acuzațiile.

Spread the love

Check Also

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, acuză Germania de implicare în alegerile prezidențiale din Moldova, iar Vladimir Putin le oferă moldovenilor recomandări pentru cine să voteze | VIDEO

Federația Rusă acuză Germania de implicare în alegerile prezidențiale din Republica Moldova, care vor avea …