Bătaie la Bălți: Mai multe persoane în stare de ebrietate s-au luat la harță cu polițiștii. Ce pedeapsă riscă bătăușii? | VIDEO

Încă o bătaie cu poliția, însă de această dată la Bălţi. Un conducător auto împreună cu alți patru pasageri, printre care și o femeie, s-au luat la harță cu ofițerii de patrulare, după ce au fost trași pe dreapta. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, iar întreaga scenă a fost filmată și postată pe o rețea de socializare. Într-un final, bătăușii au fost încătușați și duși la inspectorat, iar automobilul – la o parcare specială din oraș.

Automobilul a fost stopat pe o stradă din Bălți. Potrivit poliției, la volan se afla un bărbat de 43 de ani, originar din satul Țambula, raionul Sîngerei, care a refuzat să prezinte actele la control. În schimb, șoferul împreună cu un amic au ieșit din mașină pentru a discuta cu ofițerii de patrulare. Ulterior din același vehicul au mai ieșit încă trei pasageri care erau vizibil în stare de ebrietate alcoolică și aveau un comportament agresiv, susține poliția care a publicat imagini video surprinse de camera de bord.

Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu alcooltestul sau să-i fie prelevate probele biologice. Pentru a calma persoanele, polițiștii au solicitat intervenția unui alt echipaj al poliției.

Întreaga ceartă a fost filmată de către un internaut și postată pe Facebook. Din filmuleț observăm că la un moment dat, o femeie a fost bruscată și târâtă pe pământ de către un polițist. Reprezentanții INSP au refuzat să ne ofere un comentariu la telefon. Într-un comunicat de presă, poliția susține că pasagera intenționat voia să intre în interiorul vehiculului, pentru a opri agenții săi ducă la sectorul de poliție pe cunoscuții săi.

Atât conducătorul auto, cât și pasagerii au fost escortați la sectorul de poliție. Nu am reușit să aflăm ce pedeapsă riscă bătăușii.

Amintim că la sfârșitul lunii decembrie, în capitală, un agent de patrulare a fost luat la pumni în plină stradă de un șofer. Potrivit poliției, conducătorul auto ar fi reacționat scandalos după ce a fost somat să oprească pentru că ar fi ignorat regulile de circulație rutieră. Pe numele șoferului a fost inițiat un proces penal.

Spread the love

Check Also

Momentul în care pistolarul de la Holercani este reținut de ofițerii INI pe traseul Criuleni-Chișinău | VIDEO

Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia primelor imagini, surprinse la fața locului, în timpul operațiunii, …