Boris Volosatîi, și-a anunțat intenția de a se retrage din cursa pentru șefia capitalei | VIDEO

Candidatul Partidului „Democraţia Acasă”, Boris Volosatîi, și-a anunțat intenția de a se retrage din cursa pentru șefia capitalei. În cadrul unei conferințe de presă, acesta și-a motivat decizia prin faptul că susține un alt candidat cu mai mari șanse pentru victorie.

Boris Volosatâi a venit cu un îndemn și pentru alți candidați de forță pro-unionistă să-i urmeze exemplul.

Am hotărât să mă retrag din cursa pentru primăria Chișinău, dar nu pur și simplu să mă retrag, dar să mă retrag în favoarea unui candidat, idealurile căruia sunt mai aproape de ale mele, cel mai bine poziționat, a declarat BORIS VOLOSATÎI, candidat la funcția de primar, Partidul ”Democrația Acasă”.

În același timp, Valentin Dolganiuc, unul dintre inițiatorii Mișcării Civice Europene, a făcut un apel, prin care se cere desemnarea unui singur candidat de dreapta.

Uniți-vă măcar în al 12-lea ceas și propuneți electoratului chișinăuian un singur candidat. În caz contrar, asumați-vă întreaga responsabilitate pentru trădarea Chișinăului și predarea capitalei pe mâna alianței Kozac-Dodon, a declarat VALENTIN DOLGANIUC, inițiator Mișcarea Civică Europeană Facem un ultim apel pentru liderii de centru-dreapta.

Zilele trecute, din cursa electorală s-a retras și Andrei Donică, liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadejda”, în favoarea lui Andrei Năstase.

Spread the love

Check Also

Igor Dodon anunță că vrea să scoată în afara legii partidele unioniste. Cu o promisiune similară el a venit și acum patru ani, dar așa și nu și-a îndeplinit angajamentul | VIDEO

Candidatul independent Igor Dodon anunță că vrea să scoată în afara legii partidele unioniste, după …