Candidații la fotoliul de primar din orașul Taraclia, Veaceslav Lupov și Serghei Filipov și-au exercitat dreptul la vot | VIDEO

Și candidații la fotoliul de primar din orașul Taraclia, Veaceslav Lupov și Serghei Filipov și-au exercitat dreptul la vot. Fiecare dintre ei își dorește un viitor luminos pentru localitate și condiții de viață adecvate. Potrivit datelor CEC, în orașul Taraclia au votat peste 4200 de oameni, ceea ce constituie 35 la sută din numărul total al alegătorilor.

La secția de votare numărul patru din orașul Taraclia, procesul electoral a început la ora șapte, odată cu deschiderea biroului, susțin responsabilii.

Și, dacă de dimineață prezența la vot a fost mică, atunci la amiază situația s-a schimbat.

 – Ce așteptări avem? Vrem să se facă ordine, să fie reparate drumurile, să fie iluminare peste tot, astfel încât oamenii să iasă la plimbare fără nicio frică.

Vrem schimbări chiar acum. Ne dorim ca în Taraclia să fie frumos.

Candidatul Partidului Politic ”ȘOR” spune că a votat pentru ca oamenii acestei localități să vrea să trăiască frumos aici, iar orașul să aibă un viitor stabil.

Veaceslav Lupov: Am votat pentru un viitor fericit al copiilor, un viitor pentru familia mea, dar și pentru toți oamenii care locuiesc în acest oraș. Pentru schimbări spre bine. Să existe o infrastructură, să fie create locuri de muncă bine plătite. Pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să plece, dar să vrea să rămână aici.

Tot la această secție de votare s-a prezentat și candidatul Partidului Comuniștilor. Acesta își dorește al treilea mandat, dar a făcut aceleași promisiuni electorale.

Serghei Filipov: La fel ca majoritatea locuitorilor, am votat pentru viitorul acestui oraș, pentru dezvoltarea lui. Pentru ca fiecare dorință să se împlinească, trebuie să avem aspirații comune. Să soluționăm acele probleme care vor aduce bunăstarea oamenilor.

În orașul Taraclia au fost deschise șase secții de votare, iar la urne au fost așteptați aproape 12 mii de alegători.

Spread the love

Check Also

Uzurparea puterii de stat, contestată la Curtea de Apel Chișinău. Unul dintre judecătorii pe caz ar fi rudă cu Plahotniuc | VIDEO update

Curtea de Apel Chișinău urma să examineze astăzi recursul membrilor fostului Guvern Filip, care au …