Capitoliu sa transformat în cazarmă: Soldații din Garda Națională a SUA dorm pe jos, pregătiți pentru impeachmentul lui Trump și învestirea lui Biden | VIDEO

La o săptămână de la asediul clădirii Capitoliului, Washingtonul se află în stare de alertă, de teama unor noi incidente.

15 mii de soldați detașați din cadrul Gărzii Naționale pentru a asigura paza în ziua învestirii democratului Joe Biden în funcția de președinte, au ajuns în capitala SUA. Aceștia sunt campați în interiorul clădirii și dorm pe jos. Mai multe imagini cu militari întinși pe podeaua goală și cu arma din dotare în brațe au făcut înconjurul lumii.

Decizia Pentagonului de a disloca atât de mulți militari a venit după ce susținătorii președintelui Trump i-au amenințat cu moartea pe mai mulți congresmani democrați. Liderul de la Casa Albă este pus sub acuzare pentru incitare la insurecție în legătură cu atacul asupra Congresului SUA, soldat cu patru morți și zeci de răniți.

Spread the love

Check Also

Încă două artere din municipiul Orhei au fost reparate capital după o tehnologie nouă, datorită echipei lui Ilan Șor | VIDEO

Încă două artere din municipiul Orhei au fost date în exploatare. Este vorba de Strada …