„Cel mai bun vaccin pentru virusul contra escrocilor este ieșirea în masă la urne”: Marina Tauber acuză guvernarea PAS că vrea să o elimine abuziv din cursa electorală | VIDEO

Marina Tauber, candidatul Partidului ”ȘOR” pentru fotoliul de edil de Bălți, acuză guvernarea PAS că vrea să o elimine abuziv din cursa electorală și să-l bage în Primărie, pe ușa din spate, pe Boris Marcoci, candidatul partidului puterii. La baza schemei, spune Tauber, stă o decizie a Comisiei Electorale Centrale, adoptată recent, care nu se regăsește în Codul Electoral și nu are nici votul Parlamentului.

MARINA TAUBER, candidatul Partidului ”ȘOR” la Primăria Bălți: „Așa-zisul meu contracandidat din turul doi de scrutin și candidatul PAS, Boris Marcoci, sunt dintr-o echipă, din aceeași șaică. Ei doar au simulat o competiție, pentru că ambii sunt ghidați de același centru de comandă”.

Tauber adaugă că pe cei doi îi leagă mai multe scheme de corupție și, tocmai, pentru a nu le da planurile peste cap, au pornit împotriva ei și a Partidului ”ȘOR” o întreagă campanie de denigrare și intimidare.

MARINA TAUBER, candidatul Partidului ”ȘOR” la Primăria Bălți: „Chiar ieri, un deputat din partea acestui partid, la o televiziune afiliată puterii, făcea presiuni directe asupra membrilor Comisiei Electorale Centrale și le cerea expres să mă elimine din cursă, chiar dacă nu avea niciun argument legal care să justifice acest abuz”.

Prin urmare, politicianul a cerut susținerea cetățenilor, a patenerilor externi ai țării și implicarea misiunilor diplomatice.

MARINA TAUBER, candidatul Partidului ”ȘOR” la Primăria Bălți: „Cel mai bun vaccin pentru virusul contra escrocilor și celor care fac diverse combinații și scheme este ieșirea în masă la urne, în cel de-al doilea tur de scrutin, din 5 decembrie. Ați făcut asta o dată, în 21 noiembrie, când ați votat cu sufletul și inima”.


Marina Tauber a câștigat detașat primul tur al alegerilor locale noi din Bălți, cu un scor de 47.93%.

Spread the love

Check Also

Povestea distrugerii: Întreprinderea municipală Apă-Canal Bălți este în prag de ruinare, după ce a fost dată în concesiune unui agent economic | VIDEO

Cândva profitabilă și cu venituri consistente în bugetul local, astăzi, Întreprinderea municipală Apă-Canal Bălți este …