Cel mai înalt pom de Crăciun din țară va fi inaugurat la Orhei, pe 7 decembrie | VIDEO

Magia sărbătorilor de iarnă este tot mai aproape de Orhei. Și în acest an, municipiul va deveni un oraș de basm, grație fastuosului Pom de Crăciun împodobit cu decorațiuni exclusiviste, mii de luminițe și zeci de kilometri de ghirlande magice, care vor împânzi piața Vasile Lupu și străzile orașului. Inaugurarea festivă a Pomului de Crăciun cu înălțimea de 24 de metri va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, ora 19:00.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Orhei, bradul va fi înfrumusețat cu decorațiuni și instalații confecționate special pentru pomul din Orhei. Un program cultural de excepție va fi susținut de artiști locali, iar invitații speciali vor fi interpreta Lia Taburcean și Bandul „Lemonique”. Nu vor lipsi nicic Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, iar copiii vor avea parte de un spectacol inedit. La fel, Piața Vasile Lupu din Orhei, unde va fi instalat Pomul de Crăciun, se va transforma într-o feerie de lumini.

Centrul orașului va îmbrăca straie de sărbătoare, mii de luminițe aurii și zeci de kilometri de ghirlande vor evidenția magia sărbătorilor de iarnă în orașul Orhei.

Autoritățile anunță că, în parcul de odihnă și divertisment – OrheiLand, tradiționalul Târg de Crăciun va fi deschis la 21 decembrie. Amintim că în 2017, Pomul de Crăciun din Orhei a fost inclus într-un rating mondial al celor mai frumoși brazi, alături de cei din Kiev, Londra, Berlin, Budapesta, Roma, Praga, Atena, Hong Kong, Varșovia, Paris și Beirut. La Orhei, sărbătorile de iarnă au prins culoare după ce, în 2015, echipa fostului primar Ilan Șor a câștigat alegerile locale.

Spread the love

Check Also

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și locuitorii municipiului: Celebrul chirurg Felix Lihtgoliț s-a stins din viață | VIDEO

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și …