Cei mai buni absolvenți din Orhei au primit premii bănești din partea lui Ilan Șor | VIDEO

Primarul de onoare al municipiului Orhei, Ilan ȘOR, continuă să ofere premii consistente celor mai buni elevi din Orhei. Astfel, 33 de absolvenți ai claselor a 9-a și a 12-a care și-au făcut studiila la diferite instituții școlare din oraș au primit pentru reușita lor, nu doar diplome și laude de la profesori, ci și premii bănești din partea autorităților locale.

Pentru succese remarcabile la învățătură, purtare exemplară și participarea la activități extra-școlare, 12 elevi ai claselor a 12-a din Orhei au primit diplome și premii bănești în valoare de trei mii de lei din partea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. De asemenea, 21 de elevi ai claselor a 9-a au beneficiat de premii în valoare de două mii de lei. Tinerii au răma impresionați de acest gest și au menționat că premiile sunt binevenite.

„Este foarte plăcut. Am planuri de dat examenul la școala auto pentru a primi permisul.”

Într-o intervenție live, Ilan Șor a felicitat absolvenții cu obținerea rezultatelor frumoase în acest an școlar, menționând că munca lor a fost apreciată. Totodată, primarul de onoare al orașului Orhei i-a îndemnat pe elevi să nu uite niciodată de profesorii lor cărora ar trebuie să le mulțumească pentru rezultatele obținute.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat:”Vă doresc succese, realizări, învingeri mari, să nu vă opriți niciodată, în cele mai grele momente pe care le veți avea în viață să luptați până la capăt și credeți-mă că veți învinge. Învingerea îl așteaptă pe cel mai puternic.”

În cadrul evenimentului de înmânare a diplomelor, dar și a premiilor bănești, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a dat asigurare că și în anii viitori elevii exemplari vor fi motivați să fie cei mai buni.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei:”Să știți că mereu vă vom fi alături pentru că efortul dumnevoastră merită să fie susținut.”

Și deputații Partidului Politic „ȘOR” Marina Tauber și Igor Himici i-au felicitat pe absolvenți.

MARINA TAUBER, vicepreședinte al Partidului Politic „ȘOR”, deputat:”Noi vă felicităm, noi vă dorim multă, multă sănătate dumnevoastră. Noi vă dorim ca să aveți succese mari, ca dumnevoastră de fiecare dată când veniți la noi să vă simțiți bine, să vă simțiți acasă.”

În orașul Orhei sunt șapte instituții de învățământ. Primarul de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor, a instituit în 2015 tradiția de a oferi premii bănești celor mai buni elevi.

Spread the love

Check Also

COVID-19: În Chișinău se menține gradul de alertă „Cod Roşu”

În Chișinău se menține gradul de alertă „Cod Roșu” privind riscul transmiterii virusului SARS-CoV-2. Potrivit …