Cine stă în spatele atacului? Declarația primarului satului Merenii Noi după ce locuința pe care o închiria a fost incendiată | VIDEO

Primarul satului Merenii Noi din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit în stare de inconștiență. Totul s-a întâmplat după ce locuința pe care o închiria a fost incendiată de mai multe persoane necunoscute. După câteva ore petrecute în spital, funcționarul a refuzat spitalizarea. El susține că în spatele atacului ar sta un consilier din cadrul primăriei.

Totul s-a întâmplat în această noapte în jurul orei 2:00 după ce ușa de la apartamentul primarului în vârstă de 41 de ani a fost incendiată. Oamenii legii spun că investighează cazul .

OLESEA GHERMAN, ofițer de presă, IP Anenii Noi: „Deocamdată, nu sunt careva suspecți. Ulterior, vom reveni cu detalii dacă vor fi informații”.

În urma incidentului, primarul a ajuns la spital în stare gravă și fără cunoștință. Acum însă, acesta se află în afara oricărui pericol.

DIANA BRADU, medic, spitalul raional Anenii Noi: „Pacientul este stabil, de gravitate medie, este conștient, vorbește, este adecvat”.

Deși trebuia să mai rămână la tratament, fucționarul a plecat de la spital. El spune că în spatele atacului ar sta un consilier local, însă a refuzat să dea vreun nume.

ANDREI DRUZI, primarul satului Merenii Noi, r-nul Anenii Noi: „Eu presupun cine, dar nu voi da numele. Nu cu mâinele proprii, dar a făcut-o o persoană. Din Consilul Local, în primul rând de la ACUM.. Eu dormeam când totul s-a întâmplat. Am încercat să ies din apartament, dar nu am putut, deoarece mânerul era fierbinte, iar mai mult nu țin minte nimi”c.

Secretarul Consiliului Local din Merenii Noi a refuzat să ne ofere un comentariu. Vecinii primarului spun că nu au auzit nimic în timpul în care s-a produs incidentul. În timp ce unii spun că Nedilul ar avea mai mulți dușmani, alții nu știu cine ar putea să-i vrea răul.

„El are o grămadă de dușmani pentru că el se ceartă cu toți”.

„El este un om bun și nu știu cine ar face una ca asta”.

Toate circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Primarul din Merenii Noi, Andrei Druzi face parte din echipa „Partidului Nostru”, condusă de Renato Usatîi. Anterior, el a anunțat că a intrat în greva foamei, în semn de protest față de fărădelegile care ar fi fost comise de unii consilieri locali și care, spune el, blochează inițiativele sale pentru a-i sabota activitatea și a-l discredita în fața sătenilor, care l-au votat.

Spread the love

Check Also

Premier: Sunt determinate resursele pentru achiziționarea a 1 milion de doze de vaccin

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, susține că sunt determinate resursele necesare pentru achiziționarea unui lot de …