Clubul ”Vârsta de Aur” și-a adunat reprezentanții în Criuleni și Orhei | VIDEO

Clubul „Vârsta de Aur”  și-a adunat din nou reprezentanții. De această dată au fost onorați seniorii din Criuleni și Orhei. Proiectul de suflet le permite să se distreze și să mai uite de grijile cotidiene. Asemenea evenimente sunt organizate de către Partidul Politic „ȘOR” de mai bine de 3 ani, în întreaga țară.

Pentru mulți dintre seniori, Clubul ”Vârsta de Aur” este unica posibilitate de a se distra.  De fiecare dată ei rămân foarte impresionați și mulțumiți de eveniment. Printre seniorii  din localitate,  care sunt deja membrii clubului, am întâlnit însă și unii care au ajuns întâmplător la sărbătoare.

„Eu am intrat cu nepotul, m-am coborât pe scări și am auzit muzica,  dar n-am știut. Sunt foarte impresionată e foarte frumos și foarte drăguț.”

„Pentru oamenii mai în vârstă este o distracție, o relaxare. Își mai aduc  aminte de tinerețe și lasă greutățile în urmă.”

„Mulți bătrâni la țară n-au unde se distra, doar dacă acasă sau mai merg  la o vecină. Dar așa distracții ar trebui mai des pe la țară de făcut.”

„Suntem foarte bucuroși că ne cheamă. Ne mai distrăm, mai ieșim din  casă.”

La eveniment a fost prezent și vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat în parlamentul Republicii Moldova – Marina Tauber, care le-a adresat un mesaj de felicitare seniorilor care au venit pentru prima dată. În discursul său, Tauber a reiterat că proiectele partidului ”ȘOR” vor  continua.

MARINA TAUBER, vicepreședinte al Partidului Politic ”ȘOR”,  deputat: „Acest proiect are menirea și scopul ca dumneavoastră să puteți socializa cu vecinii, rudele sau prietenii. Să aveți plăcerea de a dansa împreună, să cântați și să petreceți frumos timpul liber.”

Încă un obicei al Clubului „Vârsta de Aur” este loteria festivă. Astfel, și seniorii din Criuleni s-au  ales cu surprize din partea organizatorilor.

Evenimentele din cadrul proiectului Clubul „Vârsta de Aur” se desfășoară săptămânal, în toate raioanele țării, aproximativ 14 evenimente pe săptămână. Pentru Partidul Politic „ȘOR” obiectivul principal al acestui eveniment, dar și al altor proiecte sociale, este îmbunătățirea calității vieții în  Moldova.

Spread the love

Check Also

Meteo 7 decembrie: Cer variabil și maxime de până la +9 grade

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi, 7 decembrie, cer variabil în toată țara, maxime …