Codreanu despre decizia CSJ: „Noi vom merge mai departe, inclusiv la CtEDO, să ne apărăm drepturile”

Ruslan Codreanu are intenția de a ataca decizia Curții Supreme de Justiție privind excluderea sa din cursa electorală la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO). Despre aceasta Codreanu a vorbit în cadrul unei coneferințe de presă.

Însă, momentan nu a fost luată vreo decizie în acest sens. „Ne consultăm cu colegii, știm că este nevoie de resurse financiare”, a spus fostul primar interimar. Întrebat dacă se gîndește să organizeze proteste în urma deciziei ultimei instanțe, Codreanu a spus că „nu este omul protestelor”. „Noi vom merge mai departe, inclusiv la CtEDO, să ne apărăm drepturile. Vom vedea care este mecanismul pentru că sînt necesare resurse financiare de care nu dispunem la moment. O să ne consultăm cu toți colegii și o să luăm o decizie”, a declarat Ruslan Codreanu.  Totodată acesta spune că oponenții săi politici folosesc resurse administrative, iar organele electorale nu îi observă, din acest motiv a cerut demisia conducerii CEC.

Reamintim că ieri CSJ a decis excluderea lui Codreanu din cursa electorală.


noi.md


Spread the love

Check Also

Maia Sandu a amenințat cu demisii mai mulți angajați ai instituțiilor de stat, inclusiv pe cei de la Consiliul Audiovizualului | VIDEO

Un grup format din deputații Blocului ACUM au înregistrat un proiect de lege care vizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *