Copila de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru: După cinci zile de scufundări subacvatice fără rezultat, salvatorii au început căutările pe malul fluviului

Copila de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru, în apropiere de satul Speia, din raionul Anenii Noi, este căutată în continuare. După cinci zile de scufundări subacvatice fără rezultat, salvatorii au început căutările pe malul fluviului, în preajma localităților din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, unde curenții de apă ar fi putut duce corpul fetei.

LILIANA PUȘCAȘU, purtător de cuvânt IGSU: „Au fost alertate și Inspectoratele de poliție și polițiștii de frontieră. În cazul în care vor depista și vor vedea corpul acestei persoane ne vor informa, inclusiv prin serviciul 112, dacă asta ar însemna să vadă oamenii simpli, cetățenii”.

Minora ar fi căzut în apa râului, lunea trecută, în timp ce se afla pe gheața fragilă. Copila, împreună cu alți trei minori, a mers să-și facă fotografii pe apa înghețată a fluviului. La un moment dat, s-a aplecat să-și spele mâinile, iar gheața s-a rupt și s-a prăbușit în apă. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele tragediei.

Spread the love

Check Also

Accident cumplit în Egipt: Cel puțin 20 de persoane au ars de vii | VIDEO

Cel puțin 20 de persoane au ars de vii într-un cumplit accident, produs în Egipt. …