COVID-19: Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău își suspendă temporar activitatea, din cauza suspiciunii de infectare a unui angajat

La Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău, activitatea cu publicul va fi suspendată temporar, informează misiunea diplomatică, scrie radiochisinau.md.

Motivul este suspiciunea că un angajat ar putea fi infectat cu noul Coronavirus, astfel că șeful misiunii diplomatice a dispus testarea întregului personal al Secției consulare și dezinfectarea spațiilor de lucru cu publicul, anunță Ambasada României în Republica Moldova. Rezultatele testelor sunt așteptate în cursul după-amiezii de luni, 23 noiembrie 2020, astfel că activitatea cu publicul va fi suspendată la această dată.

”Vă asigurăm pe această cale că serviciile vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul Ambasadei României în Republica Moldova.

Spread the love

Check Also

Accident pe traseul Hîncești-Rusca. Un automobilist a ajuns cu mașina în șanț | FOTO

La 4 decembrie, în jurul orei 15.20, pe traseul Hâncești-Rusca s-a produs un accident grav. …