Crimă la Rîbnița. Un tânăr l-a înjunghiat mortal pe un bărbat care își bătea concubina

Un tânăr a fost reținut de așa-zișii milițieni din stânga Nistrului, după ce l-a înjunghiat pe un bărbat care își snopea concubina în bătaie, scrie deschide.md.

Este vorba despre un tânăr de 34 de ani care sărit în ajutorul unei femei de aceeași vârstă și care era bătută de către concubinul său în vârstă de 53 de ani.

Aseară femeia a alertat milițienii despre faptul că este agresată de către concubinul său în apartament, iar când aceștia au ajuns la fața locului, au găsit cadavrul bărbatului, dar și pe tânărul de 34 de ani, cu mai multe urme de cuțit pe corp.

Ultimul ar fi sărit în ajutorul femeii, după ce concubinul ei a luat un cuțit de bucătărie și ar fi vrut să o omoare. Însă, din nefericire, tânărul l-a înjunghiat mortal pe bărbatul de 53.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său, nerecunoscutele autorități nistrene au inițiat un dosar penal.

Spread the love

Check Also

„Situația este foarte critică și se agravează pe zi ce trece tot mai mult”: agricultori din diferite regiuni ale țării au protestat în fața Guvernului | VIDEO

Peste o sută de agricultori din diferite regiuni ale țării au protestat astăzi în fața …