Datorită proiectului inițiat de Ilan Șor încă o localitate din raionul Orhei va beneficia de iluminat stradal modern | VIDEO

Încă o localitate din raionul Orhei va beneficia de iluminat stradal modern. De această dată, a fost dat start lucrărilor de instalare a unei rețele electrice de aproape 4,3 kilometri, în localitatea Neculăieuca. La eveniment a fost prezent deputatul Partidului „ȘOR” Marina Tauber și președintele raionului Orhei, iar oamenii s-au bucurat că, în sfârșit, drumurile nu vor fi în beznă pe timp de noapte și că localitatea lor se modernizează.

Satul Neculăieuca, la fel ca multe alte localități din țară, nu a avut niciodată un sistem de iluminare stradală bine pus la punct. Datorită proiectului inițiat de liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, vor fi instalate circa 100 de becuri de tip LED și patru posturi de transformare a curentului. Acest lucru i-a bucurat pe oameni, care ne-au mărturisit că, în sfârșit, vor putea să meargă pe drumurile satului și pe timp de noapte, fără a avea vreo frică. Ei le-au mulțumit primarului, dar și Partidului Politic „ȘOR” pentru această inițiativă.
„Tot satul o să-l lumineze, toate stradelele și pentru asta suntem foarte bucuroși că nu o să ne fie frică să mergem noaptea prin sat. Suntem foarte mulțumiți. ”

„Foarte multe schimbări se fac. Este o femeie energică, străduitoare. Suntem mulțumiți de așa primar. ”

„Proiectul acesta este foarte binevenit pentru satul nostru, suntem bucuroși că o să avem iluminare stradală, că o să avem drumuri, satul gazificat și apă bună de băut, suntem foarte bucuroși. Mulțumim Partidului „ȘOR” și doamnei
primar, care a nimerit în sat la noi. ”

Inițiatorul proiectului, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a declarat într-o intervenție video că proiectele de iluminare stradală, implementate de reprezentanții formațiunii în localitățile pe care le conduc, vor fi finalizate în acest an.

ILAN ȘOR, liderul Partidului Politic „ȘOR”, deputat:” 2020 a fost declarat de noi „An al Luminii” și eu sunt sigur că
proiectele noastre de îmbunătățire a vieții oamenilor vor da rezultate. Sunt convins că proiectele de iluminare stradală vor fi finalizate degrabă și oamenii se vor putea deplasa pe străzi bine iluminate ale satelor și orașelor.”

Deputatul Marina Tauber și președintele raionului Orhei au fost cei care au dat startul lucrărilor. Aceștia au dat asigurări că proiectele de infrastructură, dar și cele sociale, vor continua să fie implementate în satul Neculăieuca.

MARINA TAUBER, vicepreședinte al Partidului Politic „ȘOR”, deputat:”Astăzi noi punem încă o bifă în angajamentul public subsemnat de domnul președinte Ilan Șor pentru circumscripția dumnealui și sperăm că, în câteva săptămâni deja, vom vedea că satul acesta cu oameni frumoși va fi iluminat.”

DINU ȚURCANU, președintele raionului Orhei:”Noi ne luăm angajamentul ca să iluminăm fiecare stâlp, fiecare
străduță, nu doar cele centrale.”

Și primarul satului a adus mulțumiri colegilor de partid pentru susținere și le-a amintit localinicilor că promisiunile sale din perioada campaniei electorale devin realitate.

VIOLETA BÎSCAL, primarul satului Neculăieuca, raionul Orhei:”După cum s-a vorbit în campania electorală și am promis locuitorilor, că acest proiect va demara în primăvara anului 2020, după cum vedeți, lucrările s-au început și eu mă bucur nespus de mult că locuitorii vor beneficia de iluminat stradal, dar nu de unul simplu, ci unul modern.”

Amintim că, recent, au demarat lucrările de iluminare în satul Tabăra, raionul Orhei. Totodată, un proiect similar este în plină desfășurare în orașul Taraclia, din sudul țării. Reprezentanții Partidului „ȘOR” susțin că, până la sfârșitul acestui an, vor fi implementate proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate satele din raionul Orhei. Formațiunea și-a asumat să modernizeze toate localitățile administrate de reprezentanții săi. Pe lângă asigurarea iluminatului stradal, aici vor fi realizate și alte proiecte sociale și infrastructurale, precum reparația drumurilor, a instituțiilor de învățământ și a punctelor medicale.

Spread the love

Check Also

Ucraina a exclus R. Moldova de pe lista statelor din „Zona Roșie”

Ucraina a exclus R. Moldova de pe lista statelor din „zona roșie”, țări cu risc …