Deputații Partidului ”ȘOR” s-au întâlnit cu Ambasadorul României în Republica Moldova | VIDEO

Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”, Denis Ulanov și Marina Tauber au avut o întrevedere cu Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. S-a făcut schimb de opinii referitor la etapele de dezvoltare a relațiilor comercial-economice dintre țările noastre.

Parlamentarii și-au exprimat din numele președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan ȘOR, înalta apreciere în contextul eforturilor României în realizarea unui șir de proiecte social-economice și culturale în Moldova și au evidențiat necesitatea ca statul român să sprijine în continuare proiectele investiționale și să contribuie la creșterea economică a țării noastre.

De asemenea, au fost trecute în revistă prioritățile și inițiativele legislative ale fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”, care, în mare parte, se pliază pe proiectele derulate cu succes în municipiul Orhei.

La rândul său, Daniel Ioniță a subliniat importanţa dezvoltării relaţiilor bilaterale şi a reiterat angajamentul ferm al ţării sale pentru sprijinirea reformelor şi transformărilor democratice în Republica Moldova.

Spread the love

Check Also

Banca Națională a Moldovei a pus în circulație opt monede jubiliare și comemorative | FOTO

Banca Națională a Moldovei pune în circulație opt monede jubiliare și comemorative ca mijloc de …