Deputații Partidului ”ȘOR” s-au întâlnit cu Ambasadorul României în Republica Moldova | VIDEO

Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”, Denis Ulanov și Marina Tauber au avut o întrevedere cu Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. S-a făcut schimb de opinii referitor la etapele de dezvoltare a relațiilor comercial-economice dintre țările noastre.

Parlamentarii și-au exprimat din numele președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan ȘOR, înalta apreciere în contextul eforturilor României în realizarea unui șir de proiecte social-economice și culturale în Moldova și au evidențiat necesitatea ca statul român să sprijine în continuare proiectele investiționale și să contribuie la creșterea economică a țării noastre.

De asemenea, au fost trecute în revistă prioritățile și inițiativele legislative ale fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”, care, în mare parte, se pliază pe proiectele derulate cu succes în municipiul Orhei.


La rândul său, Daniel Ioniță a subliniat importanţa dezvoltării relaţiilor bilaterale şi a reiterat angajamentul ferm al ţării sale pentru sprijinirea reformelor şi transformărilor democratice în Republica Moldova.


Spread the love

Check Also

Maia Sandu le propune un compromis socialiștilor și le cere să-și retragă moțiunea de cenzură | VIDEO

Premierul Maia Sandu propune un compromis socialiștilor. „Dacă declarațiile PSRM cu privire la dorința de …