Deputații partidului „ȘOR” și-au donat salariile, pentru ca 27 de localități să primească toate cele necesare pentru lupta cu COVID-19 | VIDEO

Cele 27 de localități, conduse de reprezentații Partidul Politic „ȘOR”, sunt dotate cu toate cele necesare pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus. Asigurările vin din partea deputaților Partidului „ȘOR” Marina Tauber și Igor Himici. Grație fundației de caritate „Miron Șor”, care a donat un milion de lei pentru diminuarea efectelor pandemiei de coronavirus, dar și a faptului că membrii fracțiunii Partidului „ȘOR” care și-au donat salariile pentru luna martie, locuitorii din cele 27 de localități au primit măști, dezinfectanți, mănuși, dar și soluții pentru dezinfectarea suprafețelor. 

Pentru a preveni răspândirea virusului periculos, la inițiativa liderului Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, toate localitățile care sunt conduse de reprezentanții fracțiunii au fost dotate cu mănuși, măști, dar și dezinfectanți pe bază de alcool.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Acest ajutor a fost necesar primarilor, primăriilor și oamenilor care muncesc în peste 27 de primării, în peste 15 raioane ale țării noastre.  Am oferit peste 8000 de măști, peste 4000 de mănuși și mai mulți litri, peste 54 de litri de dezinfectanți pentru mâini, și aproape 30 de kilograme de dezinfectanți pentru podele.

Deputații au dat asigurea că localitățile conduse de reprezentanții partidului vor fi susținute în continuare, pentru a face față situației dificile.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Noi am făcut tot posibilul ca reprezentanții noștri să se simtă în siguranță și să aibă grijă de locuitorii care se află în satele și comunele acestea. 

IGOR HIMICI, deputat, Partidul Politic ”ȘOR”: La inițiativa liderului nostru, Ilan Mironovici, se întreprind și alte măsuri pentru a apăra cetățenii, primăriile noastre și pentru a apăra acele persoane care nu lasă mâinile în jos și luptă pentru binele cetățenilor.

Datorită Fundației “Miron Șor”, spitalul raional Orhei, dar și Agenția Naționala de Sănătate Publică din oraș, au fost dotate cu echipamentele necesare pentru a lupta cu noul coronavirus. Pentru asta, Fundația de caritate a donat un milion de lei. Totodată, 300 de mii de lei au fost donați orașului Taraclia pentru lupta cu virusului periculos.

Spread the love

Check Also

Călărași: Un bărbat de 59 de ani a fost împușcat în spate de un localnic

Un bărbat de 59 de ani a fost împușcat în spate de către un localnic …