Detalii noi despre accidentul de pe traseul Chișinău-Soroca: o persoană a ars de vie | VIDEO

O persoană a decedat, iar alta a suferit diverse traumatisme în urma unui accident, produs aseară pe traseul Chișinău-Soroca, cu implicarea a trei autovehicule. În urma impactului, două camioane au luat foc și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Accidentul s-a produs la intrarea în satul Racovăț, din raionul Soroca. Potrivit poliției, vinovat s-ar face șoferul unui camion, care a ieșit la depășirea unui alt TIR, fără să se asigure. Ca urmare, s-a ciocnit violent în rezervorul de combustibil al unui autocamion care se deplasa regulamentar pe banda opusă. În urma impactului, două autovehicule au luat foc, iar al treilea a ajuns în șanț.

Pompieri au intervenit la fața locului pentru a stinge flăcările, iar șoferul, în vârstă de 32 de ani, nu a mai putut fi salvat. Corpul acestuia a fost scos carbonizat din fiarele camionului de către echipele de descarcerare. Unul dintre ceilalți conducători auto, fiind rănit, a fost transportat la spitalul raional din Soroca. Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Spread the love

Check Also

Documente desecretizate de presa internațională confirmă declarațiile lui Ilan Șor? Băncile din RM au fost devalizate și după 2014, când de fapt, BNM deținea controlul | VIDEO

Băncile din Republica Moldova au fost devalizate și după așa-numitul furt al miliardului din 2014, …