Două accidente grave, în stânga Nistrului. Mama și fiica, la spital

Plouă cu accidente și-n stânga Nistrului. Aici, în data de 19 septembrie, un șofer din orașul Râbnița s-a tamponat cu mașina într-un alt autoturism.

Totul s-ar fi întâmplat la unul dintre sensurile giratorii din oraș, în jurul orei 11. Automobilistul nu ar fi cedat mașinii ce se deplasa pe strada principală și a intrat cu capota mașinii în partea laterală a celuilalt autoturism. În rezultat, două pasagere care se afla în mașină, mamă și fiică, de 55 și, respectiv, 24 de ani, au ajuns la spital. Una și-a rupt piciorul, iar cealaltă s-a lovit la coloana vertebrală. Șoferii au scăpat doar cu o sperietură. Câteva ore mai târziu, în raionul Camenca a avut loc un alt accident.

Aici, în jurul orei 21.00, pe tronsonul de drum ce unește satele Sloboda-Roșcov și Caterinovca, un locuitor al orașului Rîbnița, a pierdut controlul direcției și s-a proiectat într-un copac. Și de această dată, automobilistul a scăpat nevătămat, iar pasagerul acestuia de 26 de ani a fost transportat la spital cu o rană la genunchi.

Miliția investighează cele două cazuri, scrie echipa.md.

 

Spread the love

Check Also

Încă trei persoane au decedat de COVID-19, în ultimele 24 de ore, iar 126 de persoane au fost externate

În ultima zi a lunii mai, autoritățile anunță încă trei decese din cauza COVID-19. Este …