Două seriale populare noi intră simultan în casele dumneavoastră prin intermediul Televiziunii Centrale | VIDEO

Două seriale populare noi intră simultan în casele dumneavoastră prin intermediul Televiziunii Centrale. Este vorba de ”Metoda lui Freud” și ”Viața și peripețiile lui Mișca Iaponcic”! Istoria unui consultant în Departamentul Investigații a Procuraturii și a unui hoț din Odesa neobișnuit, care a intrat în istorie, nu va lasa indiferent pe nimeni.

Faceți cunoștință, Roman Freidin, psiholog, consultant civil în Departamentul de Investigații și durerea de cap a infractorilor, dar și a celor care îi investighează. Freud, după porecla din serial a protagonistului, va întoarce la 180 de grade munca obișnuită a anchetatorilor. Bazându-se pe intuiție și folosind tehnici științifice, acesta prezice cu succes acțiunile bandiților.

În rolul principal, Ivan Okhlobystin, al cărui erou prin metode neconvenționale de combatere a criminalității, intră literalmente în capul celor care încalcă legea și, în cele din urmă, îi pedepsește pe vinovați. Urmăriți serialul „Metoda lui Freud”, doar la Televiziunea Centrală de luni până vineri, la ora 21:30.

Un alt serial redă viața unui hoț neobișnuit Mișca Japoncic. Firul evenimentelor se desfășoară în orașul Odesa. Protagonistul și-a creat propriul grup infracțional și a devenit „furtuna Odesei”. Acesta acționa exclusiv după un regulament, pe care el însuși l-a stabilit: nu jefui oamenii săraci, nu atinge medici, juriștii și artiștii.

Rolul lui Mișca Iaponcic este jucat de actorul Evgeny Tkachuk. Filmul redă faimoasa nuanță odesito-evreiască în toate aspectele vieții: rutina zilnică, obiceiuri, cultură, discuții și multe altele. Și cel mai important, filmul a fost filmat în baza unor evenimente care s-au petrecut cândva la Odesa, cu participarea unui personaj real, istoric – Iaponcic.

Nu ratați ”Viața și peripețiile lui Mișca Iaponcic”, de luni până joi, la ora 19:30 doar la Televiziunea
Centrală! Promitem, va fi interesant!


Spread the love

Check Also

La Chișinău au ajuns cele peste 100 de mii de doze de Pfizer, donate de către România | VIDEO

La Chișinău au ajuns cele peste 100 de mii de doze de Pfizer, donate de …