Dumitru Alaiba este noul preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe

Deputatul Fracţiunii parlamentare a Partidului Acţiune şi Solidaritate, Dumitru Alaiba, este numit în funcţia de preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe a Parlamentului, scrie Adevărul.RO.

El vine să-l înlocuiască pe colegul său de fracţiune, Dumitru Budianschi, care va rămâne în componenţa comisiei în calitate de membru, transmite IPN. Parlamentul a adoptat, în şedinţa plenară de astăzi, hotărârea pentru modificarea componenţei nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova. În funcţia de secretar al Comisiei economie, buget şi finanţe, exercitată până acum de Dumitru Alaiba, este numită Valentina Manic de la Fracţiunea PAS.

Totodată, în locul Zinaidei Popa, care şi-a depus mandatul de deputat, membru al comisiei este numit un alt deputat al Fracţiunii Partidului Acţiune şi Solidaritate – Victor Spînu.

Comisia economie, buget şi finanţe are zece membri, inclusiv un preşedinte şi doi vicepreşedinţi – Radu Marian, de la PAS, şi Petru Burduja, de la Fracţiunea parlamentară a Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor.


Spread the love

Check Also

Procuratura Generală acuză Ministerul Economiei, ANRE-ul și alte instituții de delapidări de peste 12 milioane de dolari | VIDEO

Aproape 12 milioane de dolari sau peste 123 de milioane de lei, ar fi suma …