După ce va câștiga fotoliul de edil, Marina Tauber vrea să vadă în echipa sa actualii specialiști care își fac onest meseria în cadrul Primăriei Bălți și experți din străinătate | VIDEO

Actualii specialiști, profesioniști și manageri care își fac onest meseria în cadrul Primăriei Bălți vor fi parte a echipei Marinei Tauber, după ce va câștiga fotoliul de edil. Mai mult, pentru o dezvoltare mai eficientă a proiectelor, candidatul își propune să aducă profesioniști din străinătate, lucru, deja practicat la Orhei. Declarațiile au fost făcute de candidatul Partidului ”ȘOR” pentru funcția de primar al capitalei de nord, într-o intervenție live pe Facebook.

Potrivit Marinei Tauber, prima categorie de oameni, care va fi parte a echipei sale, sunt cei ce formează fundamentul acestei instituții – specialiștii din diferite domenii, oameni care, de jumătate de viață, lucrează la Primărie, care își cunosc munca și își fac onest meseria.

MARINA TAUBER, candidat Partidul ”ȘOR” la funcția de primar mun. Bălți: „A doua categorie sunt oamenii cu funcții de răspundere, cum ar fi, conducătorii, funcționarii, specialiști în economie, în finanțe, în management, construcție, profesioniști care sunt departe de politică. Ei, de asemenea, lucrează de ani buni la Bălți, mulți dintre ei sunt onești, competenți”.

Totodată, Tauber a spus că bălțenii vor vedea pe holurile Primăriei și o a treia categorie de oameni. Este vorba de specialiști și experți din străinătate, care vor ajuta la dezvoltarea municipiului.

MARINA TAUBER, candidat Partidul ”ȘOR” la funcția de primar mun. Bălți: „Aici vor fi funcționari de cel mai înalt nivel internațional, manager, reprezentanți ai companiilor de top. Este vorba de experți din structuri internaționale, cum ar fi în construcții, arhitectură, urbanism, problemele cu canalizarea, cu deșeurile, avem nevoie de opinia celor au făcut deja acest lucru”.

Candidatul Partidului ”ȘOR” a câștigat detașat primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie, acumulând aproximativ 48 la sută din sufragii. Turul doi de scrutin va avea loc la Bălți în 5 decembrie. Tot atunci, procesul electoral se va desfășura în alte cinci localități din țară.


Spread the love

Check Also

Un deputat italian condamnă presiunile exercitate asupra Marinei Tauber

Senatorul italian Sergio Romagnoli își exprimă îngrijorarea față de presiunile care sunt exercitate asupra candidatului …