Cu blindatele, prin raioane: Polițiștii, carabinierii și militarii vor patrula prin localități | VIDEO

După ce ieri zeci de soldați înarmați și mașini militare ale Armatei Naționale au împânzit străzile capitalei, pentru a ajuta autoritățile în lupta împotriva coronavirusului, astăzi echipajele au ajuns să patruleze în mai multe raioane ale țării.

Despre asta anunță Ministerul Apărării printr-un comunicat de presă. Astfel, polițiștii,carabinierii și militarii, însoțiți de tehnica specială, se vor deplasa prin localitățile din Cahul, Hîncești, Sîngerei, Bălți și Chișinău.

Acțiunile vor continua și în următoarele zile, iar cetățenii sunt sfătuiți să se informeze despre restricțiile care au intrat în vigoare de astăzi. Ieri echipaje comune de patrulare, create de militari și angajați ai Ministerului de Interne, au patrulat spațiile publice pentru asigurarea ordinii publice și pentru a-i determina pe oameni să păstreze distanța socială.

De asemenea, cetățenii sunt informați despre măsurile impuse de autorități și despre riscurile răspândirii și îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Spread the love

Check Also

Ministerul Educației face precizări, în contextul instituirii „Codului Roșu”. Cum vor activa instituțiile de învățământ începând cu 1 octombrie

Instituțiile de învățământ din țară vor activa în continuare potrivit modelelor selectate. Precizarea vine de …