Elicoptere made in Moldova. Peste zece aparate de zbor, produse clandestin în țara noastră, au fost descoperite de oamenii legii într-un angar din raionul Criuleni | VIDEO

Elicoptere made in Moldova. Peste zece aparate de zbor, produse clandestin în țara noastră, au fost descoperite de oamenii legii într-un angar din raionul Criuleni. În timpul descinderii, au fost identificate elicoptere identice cu modelul ”Ka 26”, care, potrivit poliției, urmau a fi exportate ilegal în spațiul CSI.

Majoritatea persoanelor implicate în procesul de producere și asamblare, inclusiv organizatorii și conducătorii acestei afaceri, sunt locuitori ai regiunii transnistrene, anunță poliția printr-un comunicat de presă.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru fapte de pregătire a contrabandei cu aparate de zbor. Pentru implicarea în confecționarea ilegală a elicopterelor, persoanele identificate riscă până la zece ani de închisoare.

Spread the love

Check Also

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și locuitorii municipiului: Celebrul chirurg Felix Lihtgoliț s-a stins din viață | VIDEO

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și …