Ex-Ministrul Justiției: Socialiștii utilizează resursele administrative pe față. Mulți vânzători au fost presați

Printr-o postare pe o rețea de socializare, fostul Ministru al Justiției, Olesea Stamate critică acțiunile Partidului Socialiștilor și anume faptul că aceștia ar utiliza resursele administrative la una din piețele din Hâncești, unde au fost distribuite geci și chipiuri cu steluță, iar mulți vânzători au fost presați de ANSA sa le îmbrace, scrie paranteze.md.

„La Hincesti socialistii utilizează resursele administrative pe față. La piață au fost distribuite geci și chipiuri cu steluță, și mulți vinzatori au fost presați de ANSA sa le îmbrace, in caz contrar nu vor putea vinde producția (in special hala de carne și lapte). Sunt josnice aceste tehnici.”, scrie Olesea Stamate.

Stamate precizează că vânzătorilor din piață le-ar fi rușine să poarte aceste atribute, însă n-ar avea încotro din motiv că trebuie să-și câștige un ban pentru existență.

„Nu mai putem tolera mizeria și mirsavenia socilistilor corupți! E timpul sa ne luam viața in mâinile noastre și sa votam un presedinte onest și curajos!”, a conchis Stamate.

În același timp, ex-Ministrul Justiției a publicat și niște poze în care observăm mai mulți vânzători care sunt echipați în haine ce dețin semne, texte și logo-uri asociate PSRM-ul și candidatului independent, Igor Dodon:

foto: Facebook/Olesea Stamate

Spread the love

Check Also

Problema parcărilor în zona Pieței Centrale în curând va fi rezolvată, datorită proiectului, inițiat de consilierii municipali ai Partidului “ȘOR” | VIDEO

Locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilități vor fi amenajate, în premieră, în …