UPDATE: Explozie pe o stradă din Chișinău. Zeci de echipe de salvatori și ambulanțe, la fața locului | VIDEO, FOTO

UPDATE:  În seara zilei de 22 februarie salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în urma deflagrației, care s-a produs într-un bloc de locuit cu 6 nivele pe strada Independenței 12/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:17 minute. La fața locului au fost înreptate 4 echipaje de salvatori.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că în urma exploziei într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile, ușile în apartamentele de la etajele 1- 5. Păreții portanți nu au fost afectați. Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărămături.

Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor prleminare doi minori în vârstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie au avut de suferit. Conform datelor operative, copiii au fost internați la Spitalul Clinic Municipal De Copii „Valentin Ignatenco” în stare stabilă satisfăcătoare.

La moment, la fața locului lucrează toate serviciile abilitate. Cauza și circumstanșele producerii deflagrației urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и дерево)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Нет описания фото.

Explozie într-un bloc de pe strada Independenţei. Zeci de echipe de salvatori, ambulanţe și echipaje ale poliției se află acum la faţa locului, scrie Noi.md.

Potrivit poliției, explozia s-a produs la ora 20:00 pe strada Independentei 12/1. De vină ar fi o butelie de gaz.

Potrivit martorilor, explozia s-a produs într-un bloc de locuit cu cinci etaje, cel puțin trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

Ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, nu cunoaşte deocamdată alte detalii.

Spread the love

Check Also

Încă 1 518 cazuri de COVID-19 și 25 decese au fost confirmate în Moldova

1 518 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. …