Femeie lovită mortal pe trecerea de pietoni. Ce pedeapsă riscă polițistul reținut | VIDEO

O femeie a decedat, noaptea trecută, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină, la volanul căreia se afla un angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică. El era în afara orelor de serviciu. Accidentul a avut loc pe strada Socoleni din capitală.

Potrivit oamenilor legii, femeia de 36 de ani traversa strada regulamentar, când a fost lovită. Șoferul a plecat de la locul faptei, ulterior a fost identificat în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil. La scurt timp, mașina a fost găsită pe strada Podgorenilor, iar polițistul, în vârstă de 25 de ani, se afla în automobil, alături de soție.

Ulterior, într-un interviu pentru Sputnik Moldova, Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a declarat că ofițerul de patrulare ar fi fost beat în momentul producerii accidentului, însă oamenii legii așteaptă rezultatele analizelor de sânge prelevate, pentru a confirma acest lucru. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit lui Voicu, acesta ar putea fi tras la răspundere pentru comiterea accidentului, soldat cu decesul victimei și părăsirea locului faptei, Polițistul riscă până la 15 ani de privațiune de libertate, a mai spus el. De asemenea, a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spread the love

Check Also

COVID-19: Virusul a fost confirmat la cinci moldoveni reveniți de peste hotarele țării | VIDEO

Încă 514 moldoveni au fost testați pozitiv la COVID-19. Virusul a fost confirmat și la …