Fenomen uimitor în Florida: După trecerea uraganului Dorian, cerul s-a colorat | VIDEO

Fenomen uimitor în Florida. După trecerea uraganului Dorian, cerul s-a transformat într-o mare de nuanţe violet. În urma acestui fenomen unic, rețelele de socializare au fost inundate de imagini.

Fenomenul neobişnuit a provocat valuri de imagini, dar și de comentarii pe reţelele de socializare, unde martorii au mărturisit că n-au mai văzut o asemenea privelişte.

Uraganul Dorian, a doua cea mai puternică furtună tropicală înregistrată vreodată în Atlantic, rămâne „extrem de periculos” deşi în acest moment intensitatea fenomenului a scăzut până la nivelul unui uragan de categoria a 2-a.

Intensitatea uraganului s-a diminuat după ce a lovit arhipelagul Bahamas, însă se îndreaptă spre statele americane Carolina de Sud şi Carolina de Nord.

Centrul Naţional pentru Uragane din regiune a transmis că ochiul uraganului Dorian este foarte aproape de zona Cape Fear din Carolina de Nord. Totodată, în zona de coastă a Carolinei de Nord se înregistrează rafale de vânt cu viteze de până la 120 de km/h.

Amintim că din cauza uraganului în sud-estul Statelor Unite peste 223.000 de persoane au rămas fără energie electrică, iar în Bahamas 23 de persoane și-au pierdut viața. Meorologii americani au avertizat că există un risc ridicat de inundaţii în Charleston şi în alte zone din cauza precipitaţiilor abundente.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

 

 

Spread the love

Check Also

Laura Codruța Kovesi, numită de Consiliul Uniunii Europene în funcția de procuror-șef european | VIDEO update

Laura Codruța Kovesi a fost validată astăzi de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *