Fenomenul Tik Tok în Moldova: un șofer și-a pus în pericol viața sa și a altor conducători auto, în goana după like-uri | VIDEO

Fenomenul Tik Tok ia amploare în țara noastră, iar odată cu acest lucru, crește numărul victimelor, dar și a incidentelor în trafic. Este și isprava unui șofer care astăzi și-a pus în pericol viața sa și a altor conducători auto, în goana după like-uri. Acesta s-a aventurat și a făcut câteva manevre extrem de periculoase cu mașina sa, iar ulterior filmulețul video a fost postat pe rețelele de socializare. Deocamdată, oamenii legii nu l-au identificat pe șoferul teribilist.

Imaginile video care surprind fapta șoferului au fost postate pe internet astăzi. Potrivit poliției, totul ar fi avut loc la intrarea în satul Chiperceni, raionul Orhei.

ELENA BĂETRĂU, ofițer de presă al IP Orhei: „La momentul de față polițiștii întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea persoanelor care se fac vinovate de situația dată, cât și timpul în care s-a săvârșit fapta. Șoferul riscă să fie sancționat cu amendă de la 12 la 24 de unităţi convenţionale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare”.

Amintim că în acest weekend, pe rețelele de socializare au apărut imagini video care au scandalizat opinia publică. Doi şoferi au intrat noaptea cu mașinile pe teritoriul Parcului Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei și au organizat curse ilegale chiar pe artera centrală. Scena a fost filmată, iar imaginile au devenit virale pe Tik Tok.

Like-urile l-au costat dur însă pe un tânăr de 23 de ani care acum 10 zile a vrut sa facă un video pentru a-l plasa pe Tik Tok, dar a căzut în gol de la etajul trei al unui centru comercial din capitală. Victima a urcat pe balustrada escalatorului, și-a pierdut echilibrul și s-a prăbușit de la înălțimea de șapte metri. Tânărul este în continuare internat la Urgență în stare gravă. Acesta a fost supus unor intervenții chirurgicale, iar medicii spun că viața lui este în afara oricărui pericol.

Spread the love

Check Also

Momentul în care pistolarul de la Holercani este reținut de ofițerii INI pe traseul Criuleni-Chișinău | VIDEO

Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia primelor imagini, surprinse la fața locului, în timpul operațiunii, …