Focuri de armă în centrul Kievului: Fiul unui politician ucrainean a fost împușcat mortal | VIDEO

Mașina deputatului ucrainean Veaceslav Sobolev, care face parte din consiliul regional al Kievului, a fost ținta unui atac cu focuri de armă. În urma atentatului, a murit copilul de 3 ani al demnitarului, care a fost împușcat în regiunea capului. Tragedia s-a produs ieri după-amiază, chiar în centrul capitalei ucrainene.

Potrivit presei din țara vecină, indivizi neidentificați au deschis focul asupra automobilului de model Range Rover, iar gloanţele l-au rănit pe băiatul în vârstă de trei ani, care se afla în maşină.

Copilul a murit în drum spre spital din cauza rănilor primite. Veaceslav Sobolev le-a declarat polițiștilor că se întorcea, împreună cu soția, o prietenă de-a acesteia și copilul de la un restaurant, care îi aparține. Asasinul a deschis focul, în timp ce autoturismul a staționat la semafor. Atacatorii au reuşit să fugă. Poliţiştii au iniţiat o cauză penală pe faptul unui omor intenţionat. Oamenii legii au o singură versiune – atentatul asupra vieţii deputatului.

Veaceslav Sobolev este originar din regiunea Doneţk, candidat în științe economice şi antreprenor. În 2002, a devenit deputat al consiliului municipal din Donețk, din aprilie 2005 a fost viceprimar al oraşului Donețk. În perioada 2010-2011 a deținut o funcție de conducere în cadrul companiei energetice Naftogaz.

În 2015, Sobolev a fost ales ca deputat al Consiliului regional Kiev din partea Blocului fortului președinte ucrainean Petro Poroşenko. În plus, este fondatorul rețelei de supermarketuri „Objora”.

Spread the love

Check Also

Numărul victimelor incendiului de la Colegiul Economic din Odesa continuă să crească. Salvatorii au scos de sub dărâmături două cadavre | VIDEO

Numărul victimelor incendiului de ieri de la Colegiul Economic din Odesa continuă să crească. Salvatorii …