Fracțiunea PPDA va susține o moțiune simplă împotriva Ministerului Sănătății: anume conducerea Ministerului Sănătății se face vinovată de numărul mare de cazuri COVID-19 în Moldova | VIDEO

Deputatul PPDA, Igor Munteanu susține că anume conducerea ministerului sănătății se face vinovată de numărul mare de cazuri în Moldova și susține că legislatorii din fracțiunea PPDA vor susține moțiunea simplă împotriva ministerului sănătății.

„Actualul Ministru al Sănătății și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu și consilierii săi sunt direct responsabili de faptul că de ieri, RM a devenit una din cele mai puternic afectate de pandemie state din lume, iar în Europa, se află pe locul 2”, a scris deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, deputatul susține că din cauza numărului mare de cazuri și ineficienței măsurilor anunțate de autorități este afectată libertatea și drepturile cetățenilor.

Spread the love

Check Also

În spitalele din țară au mai rămas libere doar 25 la sută de paturi pentru maturi și 60 la sută pentru copii. Chiar și așa, autoritățile nu vor impune noi restricții | VIDEO

Un liceu privat din capitală a trecut la lecțiile online, asta după ce mai mulți …