Fracțiunea PPDA va susține o moțiune simplă împotriva Ministerului Sănătății: anume conducerea Ministerului Sănătății se face vinovată de numărul mare de cazuri COVID-19 în Moldova | VIDEO

Deputatul PPDA, Igor Munteanu susține că anume conducerea ministerului sănătății se face vinovată de numărul mare de cazuri în Moldova și susține că legislatorii din fracțiunea PPDA vor susține moțiunea simplă împotriva ministerului sănătății.

„Actualul Ministru al Sănătății și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu și consilierii săi sunt direct responsabili de faptul că de ieri, RM a devenit una din cele mai puternic afectate de pandemie state din lume, iar în Europa, se află pe locul 2”, a scris deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, deputatul susține că din cauza numărului mare de cazuri și ineficienței măsurilor anunțate de autorități este afectată libertatea și drepturile cetățenilor.

Spread the love

Check Also

Doi bărbați din Căușeni ar fi distrus un dig de protecție și au pus în pericol satele Crocmaz și Tudora din Ștefan Vodă pentru a primi prejudiciu de la stat | VIDEO

Și-ar fi inundat propriile terenuri agricole pentru a primi prejudiciu de la stat. Este isprava …