Grație Partidului Șor, la Taraclia va avea loc cea mai frumoasă petrecere de ziua îndrăgostiților din sudul țării | VIDEO

O petrecere grandioasă dedicată Zilei Îndrăgostiților, care va fi marcată mâine, va fi organizată în orașul Taraclia. Cei prezenți vor avea parte de mai multe surprize, iar seara va culmina cu repertoriul cântăreților autohtoni.

Sărbătoarea amorezilor se va desfășura în principala Piață din orașul Taraclia acolo unde va fi organizată o adevărată bătălie între câțiva DJ, va avea loc un concert de zile mari și concursuri cu multe premii. În scenă va urca formația DoReDos și interpretul Alexei Botnarciuc. Oaspeții serii vor avea posibilitatea să câștige în cadrul concursurilor accesorii și gadgeturi, inclusiv un smartphone de ultimă generație. Sărbătoarea va fi organizată la inițiativa primarului din Taraclia, Veaceslav Lupov, membru al Partidului Politic „ȘOR”. Petrecerea va începe la ora 18:00.

Și la Orheiland, cel mai grandios parc de distracții din țară, va avea loc un concert de excepție, care va începe la ora 17.00. Organizatorii au pregătit un program special cu multe surprize, inclusiv un concert grandios și concursuri cu premii. Îndrăgostiții vor avea ocazia să lupte pentru cel mai râvnit cadou al serii – o excursie cu o limuzină de lux și o cină romantică. Postul nostru de televiziune va transmite în direct întreaga sărbătoare.

Spread the love

Check Also

Weekendul începe cu temperaturi de până la +35 C. Codul galben de secetă și pericolul de incendii se menține

Pentru prima zi de weekend meteorologii prognozează temperaturi maxime de până la +35 C pe …