Igor Dodon a raportat despre îndeplinirea promisiunilor sale din campania electorală precedentă | VIDEO

Candidatul independent la prezidențiale Igor Dodon susține că ceea ce şi-a propus în 2016, atunci când a devenit președinte, a reuşit să realizeze în proporţie de aproape 85 la sută. Președintele s-a lăudat cu reușitele sale în cadrul emisiunii „Igor Dodon Răspunde”. Iar pentru al doilea mandat pe care și-l dorește, Dodon vine cu noi promisiuni.

Independentul Igor Dodon, susținut în campanie de socialiști, a anunțat că, de când a venit la cârma țării, doar 15 la sută din promisiunile făcute acum patru ani nu au fost realizate.

IGOR DODON, candidat independent la prezidențiale: „Din platforma electorală, din ceea ce am promis în anul 2016, circa 80-85 la sută am rezolvat, iar restul nu am rezolvat pentru că nu am avut susținerea Parlamentului”.

Igor Dodon își atribuie meritele pentru debarcarea democraților de la putere, în vara anului trecut, alături de care socialiștii au creat o alianță, dar și căderea Guvernului Sandu, cu care, la fel, au format o majoritate parlamentară anul trecut.

IGOR DODON, candidat independent la prezidențiale: „Noi am reușit să dăm jos un guvern și un regim oligarhic în luna iunie, anul trecut. Și aceasta este o realizare inclusiv a echipei noastre și datorită verticalității de care am dat dovadă, caracterului de care am dat dovadă la acea etapă, noi am reușit acest lucru”.

Dincolo de asta, Dodon susține că, în cei patru ani de mandat, a izbutit să restabilească dialogul cu administrația transnistreană, reușind să-l numească pe liderul de la Tiraspol președintele Transnistriei, fiind criticat pentru asta, și să promoveze o politică externă echilibrată, asta deși s-a întâlnit de zeci de ori cu Vladimir Putin și nu a fost niciodată la vecini, în Ucraina sau România. Dacă va obține al doilea mandat, Dodon promite continuarea proiectelor sociale, dar și oferirea unui ajutor financiar pentru mamele cu mulţi copii şi pentru familiile care au şcolari.

Igor Dodon este al patrulea candidat în buletinul de vot.

Spread the love

Check Also

Problema parcărilor în zona Pieței Centrale în curând va fi rezolvată, datorită proiectului, inițiat de consilierii municipali ai Partidului “ȘOR” | VIDEO

Locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilități vor fi amenajate, în premieră, în …