Ilan Șor a reacționat la încercarea autorităților de a închide OrheiLand-ul: Igor Dodon a depășit orice limită și luptă cu femeile și copiii | VIDEO

Și liderul Partidului Politic “ȘOR”, Ilan Șor, a reacționat pe marginea scandalului legat de restricționarea activității celui mai mare parc de distracții din țară – OrheiLand. Politicianul a scris pe o rețea de socializare că ieri a avut loc o adevărată operațiune militară pentru a prelua și închide OrheiLand-ul. Potrivit deputatului, Igor Dodon a depășit orice limită și luptă cu femeile și copiii.

„În acest atac prostesc totul a fost original, începând cu faptul că cei care au venit să închidă parcul de distracții au fost colaboratorii Inspectoratului de Poliție Orhei, instituție devenită focar de răspândire a coronavirusului în raion”, a scris Ilan Șor.

Potrivit lui, însăși prezența polițiștilor printre angajații și oaspeții parcului ar fi putut provoca o contaminare în masă. Politicianul a mai menționat că acest virus, al cărui focar este actuala guvernare, este mai periculos și mai distrugător pentru statul nostru și pentru societate, decât orice alt virus. Liderul Partidului Politic “ȘOR” a mai menționat că atât timp cât nu va fi distrus acest focar de infecție, Moldova nu se va putea dezvolta și mișca înainte.

Am încercat să obținem o reacție pe acest subiect din partea purtătorului de cuvânt al șefului statului, însă Carmena Sterpu ne-a comunicat că Președinția nu comentează declarațiile politicienilor.

Spread the love

Check Also

Poziția și soluțiile Partidului Politic „ȘOR” în contextul situației catastrofale din sectorul agrar

Partidul Politic „ȘOR” a lansat o serie de propuneri în vederea susținerii sectorului agrar și …