Ilan Șor, aplaudat în picioare la Orhei. Tauber: „Oamenii l-au delegat să preia funcția de premier” | FOTO/VIDEO

Cu aplauze, în picioare, și cu urale. Așa a fost întâmpinat președintele Partidului ȘOR, Ilan Șor, la Orhei, în cadrul unei întâlniri cu cetățenii, care a avut loc ieri. Fostul primar al orașului a intrat în direct prin internet, ca să-i salute și să le vorbească despre obiectivele formațiunii în perspectiva următoarelor alegeri.

Imaginile au fost postate pe Facebook de vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber, care a scris că, în acest fel, oamenii au salutat intenția lui Ilan Șor de a ocupa funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, despre care a vorbit la lansarea partidului în campania electorală.

„Practic, la Orhei, Ilan Șor a fost delegat să preia funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Este un gest care ne încurajează, ne dă un plus de energie și ne motivează să învingem”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, reacția orheienilor exprimă, fără a fi nevoie de cuvinte, recunoștința și prețuirea care i-o poartă lui Ilan Șor, dar și faptul că îl susțin, în continuare, necondiționat.

„Nimeni nu înțelege mai bine decât oamenii din Orhei valoarea acestui om deosebit, pentru că ei au avut ocazia să vadă cu ochii lor și să simtă pe propria piele efectele unei alegeri corecte, pe care au făcut-o în 2015 și care le-a schimbat viața radical”, a menționat Tauber.

Ea a mai adăugat că locuitoriutorii din Orhei sunt primii care au salutat intenția lui Ilan Șor de a-și pune în valoare competența și aptitudinile sale extraordinare de manager, pentru a transforma din temelii întreaga țară.


„Prin urmare, noi, echipa lui Ilan Șor, ne asumăm repetat și public angajamentul cu care am pornit în această nouă bătălie — să lucrăm pentru oameni și să le facem viața mai bună!”, a conchis Marina Tauber.

Vineri, Partidul ȘOR s-a lansat oficial în cursa electorală pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Liderul formațiunii a prezentat într-o intervenție video programul și viziunea sa politică și a menționat că, de această dată, își propune să preia funcția de prim-ministru, pentru a demonstra că poate transforma, în scurt timp, Republica Moldova într-o țară dezvoltată și prosperă.


Spread the love

Check Also

Trei persoane atacate de un urs în România

Doi bărbaţi au fost atacaţi de un urs pe raza localităţii Drăgoiasa din Suceava. Unul …