Iluminare stradală modernă instalată în satul Cairaclia, raionul Taraclia, cu aportul partidului ȘOR | VIDEO

Satul Cairaclia, din raionul Taraclia, este a 8-a localitate în care Partidul „ȘOR” în care va fi instalat un sistem modern de iluminare stradală. Startul lucrărilor au fost dat astăzi, iar la eveniment a participat și Reghina Apostolova, deputat din partea Partidului „ȘOR”. Oamenii ne-au mărturisit că sunt mulţumiţi de schimbările care au început în sat, odată ce în fruntea localității a venit un primar din partea Partidulu ”ȘOR”.

Până a da start lucrărilor de iluminare, deputatul Partidului „ȘOR” Reghina Apostolova şi primarul localităţii, Nicolae Caracaş au discutat cu oamenii despre alte proiecte importante care urmeză a fi implementate în localitate.

REGHINA APOSTOLOVA, deputat Partidul ŞOR: Acele proiecte care fostul primar al municipiului Orhei, Ilan Şor le-a început în Orhei, Partidul Şor vrea să le implementeze în toată ţară.

Ulterior, au purces la lucru. Muncitorii au demarat lucrările, iar în ajutorul lor au sărit şi doi localnici.

Noi acordăm o mână de ajutor ca să fie iluminare tot satul, aşa cum trebuie, ca la toţi oamenii normali.

În localitate vor fi instalate circa 600 de corpuri de iluminat de tip LED, pe o nouă rețea electrică cu o lungime de 18 kilometri. Vor fi renovate șapte posturi de transformare și implementat un sistem inteligent de aprindere/deconectare automată a luminilor. Oamenii sunt mulțumiți că, în sfârșit, străzile din localitatea lor vor fi iluminate pe timp de noapte. Ei spun că totul se datorează Partidului Şor, dar şi primarului pe care lau ales.

Iluminarea stradală este una dintre problemele noastre pe care le avem în sat. La noi satul nu este total iluminat şi va fi bine dacă, de acum în colo, va fi lumină peste tot, ca oamenii să trăiască mai în siguranţă şi să nu le fie frică să iasă din casă. 

Primarul nostru este foarte bun, noi pentru el am luptat. Este băiat tânăr, energic, ne poartă respectul tuturor, iar respectul este şi din partea noastră. Noi vrem ca satul nostru să înflorească, la fel, ca municipiul Orhei. Să fie frumos şi oamenii, tinerii să nu plece din sat.

Proiectul din Cairaclia, sat cu 1700 de locuitori, va fi realizat timp de două luni. Primarul localității, Nicolae Caracaș, spune că implementarea unui sistem de iluminare stradală este unul dintre angajamentele sale electorale în alegerile locale din toamna anului trecut.

NICOLAE CARACAŞ, primarul satului Cairaclia, raionul Taraclia 30.59-31.27 Suntem recunoscători partidului „ŞOR”, deoarece face ca viaţa cetățenilor să fie mai confortabilă, mai atractivă și face totul pentru a îmbunătăți condițiile noastre precare și dificile de viaţă. Cu siguranță, în viitor vom avea și alte proiecte pe care le vom implementa și care ne vor ajuta ca oamenii să rămână aici, acasă.

REGHINA APOSTOLOVA, deputat Partidul ŞOR: Pas cu pas, Partidul „ŞOR” implementează proiecte de infrastructură în țara noastră. Și astăzi orașul Taraclia și regiunea Taraclia, în special satul Cairaclia, sunt supuse acestor proiecte de infrastructură. După proiectul de iluminare urmează să începem proiectul de reparaţie şi construcţie a drumurilor.

Amintim că recent, proiecte privind iluminarea stradală au fost lansate de Partidul „ȘOR” în raionul Fălești, Orhei, Criuleni și în orașul Taraclia, ultimul fiind cel mai important din regiunea de sud a țării. Până la sfârșitul acestui an, Partidul ”ȘOR” planifică să construiască sisteme de iluminat stradal în peste o sută de localități din întreaga țară.

Spread the love

Check Also

Poliția avertizează șoferii! Mijloacele de transport parcate neregulamentar vor fi ridicate, transportate și depozitate la parcarea specială

Pentru eficientizarea circulației rutiere, sporirea nivelului de disciplină a conducătorilor mijloacelor de transport și crearea …