Împușcături la Kiev: 100 de persoane implicate | VIDEO FOTO

În această dimineață, în orașul Brovary, Kiev, au avut loc confruntări armate, la care au participat aproximativ o sută de oameni, scrie dumskaya.net.

Potrivit serviciului de presă al Poliției Naționale, la fața locului au fost reținute zece persoane care posedau arme. Acestea au fost duse la sediul sectorului de poliție.

Reținuții s-au dovedit a fi din mai multe regiuni ale Ucrainei. Potrivit versiunii preliminare, conflictul a avut loc între antreprenorii din transportul de pasageri și transportatorii ilegali.

Potrivit viceprim-ministrul Afacerilor Interne, Anton Gerashchenco, în urma împușcăturilor, trei participanți la confruntarea infracțională au fost răniți din cauza armelor traumatice.

Forțele de ordine cercetează fața locului. Aceștia au confiscat un număr semnificativ de arme de vânătoare și arme de foc traumatice de la reținuți.

A fost deschisă o procedură penală conform alineatului 4 a art. 296 (Huliganism comis cu utilizarea armelor de foc sau alte elemente speciale adaptate sau pregătite în prealabil pentru a provoca vătămări corporale).

      

Spread the love

Check Also

COVID-19 în lume: Serbia protestează, România înregistrează al doilea vârf al pandemiei, am putea trăi ani buni obligați să purtăm mască, spun experții | VIDEO

Scenele violente și protestele continuă la sediul Parlamentului sârb, după ce Guvernul de la Belgrad …