În loc de nuntă va fi înmormântare. O moldoveancă și iubitul său au decedat într-un cumplit accident

O moldoveancă a decedat într-un grav accident rutier care s-a produs la Bălțați – județul Iași din România. Ea se afla în aceeași mașină cu viitorul său soț și părinții acestuia. Din păcate, nimeni dintre cei patru nu au putut supraviețui.

Cumplitul accident a avut loc duminică, când șoferul automobilului în care era conaționala noastră ar fi încercat să întoarcă pe marcajul dublu – moment în care a fost tamponat violent de un alt vehicul de model Jaguar. În urma impactului prima mașină menționată a fost distrusă complet, iar alte patru persoane din cea de-a doua mașină s-au ales cu traumatisme.

Moldoveanca Ana Burduja și iubitul său – Theodor Danilcenco urmau să se căsătorească. Cei doi, însă, s-au despărțit la Vama Albița, acolo de unde tânăra de 22 de ani a fost luată de familie pentru a fi înmormântată acasă, în Republica Moldova, scrie zugo.md.


Cortegiul a continuat apoi drumul către Huşi, acolo unde Theodor va fi înmormântat împreună cu părinţii lui, Manuela şi Victor, transmite presa din România.

„Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și neputința de a înțelege ce se întâmplă? Este foarte strașnic când o mamă își pierde copilul. Nu este forță pe pământ să aline această durere! Ne rămâne doar să ne rugăm pentru Ana, ca bunul Dumnezeu s-o alinieze în primul rând al sfinților! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de o profesoară din țara noastră, după ce a aflat vestea despre moartea tragică a Anei Burduja.


Spread the love

Check Also

Mărfuri tăinuite de la controlul vamal, reținute la frontieră | FOTO

Funcționarii vamali și polițiștii de frontieră, ca urmare a unor acțiuni comune desfășurate pe linia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *