Incendiu puternic la un depozit din Chișinău. Fumul dens s-a răspândit pe tot teritoriul din apropiere | VIDEO Update

Incendiu puternic în capitală. Flăcările puternice au cuprins un depozit de pe strada Industrială din sectorul Ciocana al Capitalei. Imagini de la fața locului au fost postate pe internet. Din fericire, în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Imaginile de la fața locului au fost surprinse de către un martor și plasate pe rețelele sociale. Din filmuleț se vede că fumul dens s-a răspândit pe tot teritoriul din apropiere.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru stingerea focului, la fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de intervenție.

Pompierii au salvat și celelalte secțiuni frigorifice de pe o suprafață de 500 metri pătrați.

Potrivit oamenilor legii, din primele date arată că focul a afectat o suprafață de 80 de metri pătrați ai unei camere unde erau depozitați cartofi.

Toate circumstanțele și cauza aprinderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Spread the love

Check Also

Andrian Candu: Comisia Națională Extraordinară a anulat toate subvențiile, sporurile și facilitățile existente pentru perioada stării de urgență și a pus pe umerii autorităților locale toată responsabilitatea | VIDEO

Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a anulat toate subvențiile, sporurile și facilitățile existente pentru …