Ion Ceban, obligat să scoată panourile și spoturile publicitare cu imaginea personalităților istorice | VIDEO

Ion Ceban a fost obligat de către instanță să scoată panourile și spoturile publicitare cu imaginea personalităților istorice. Atfel, candidatul socialiștilor la șefia capitalei, urmează să renunțe la toate billboardurile electorale. Asta după ce, candidatul formațiunii „Uniunea Salvați Basarabia”, Valeriu Munteanu , a depus o sesizare în acest sens la judecătorie. Ceban susține că se va conforma deciziei.

Judecătoria Chișinău, cu sediul în sectorul Râșcani, a hotărât să-l oblige pe Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al mun. Chișinău, să excludă imaginea personalității istorice – domnitorul Ștefan cel Mare și Sfânt din toate materialele electorale, inclusiv din mediul on-line.

„De asemenea, PSRM este obligat să lichideze stocul nedistribuit al ziarului electoral al socialiștilor și să scoată toate panourile stradale electorale din Chișinău, unde se utilează imaginea personalității istorice Ștefan cel Mare și Sfânt.”  , a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Întro reacție pe pagina sa de faceebok, Ion Ceban spune că se va conforma deciziei instanței și că deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. Amintim că instanța l-a obligat și pe candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, la funcția de primar al Capitalei să renunțe la materialele electorale, din același motiv.

Spread the love

Check Also

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și locuitorii municipiului: Celebrul chirurg Felix Lihtgoliț s-a stins din viață | VIDEO

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și …