Ion Chicu anunță consultări publice asupra proiectului reformei Justiției | VIDEO

Premierul Ion Chicu cheamă la participare activă și constructivă la procesul de consultare și definitivare a proiectului de reformă a justiției. Într-o postare pe Facebook, șeful Executivului a menționat că adoptarea și promovarea unei reforme atât de fundamentale necesită implicarea largă a întregii societăți, nu doar a guvernului și parlamentului.

În mesajul său, Chicu menționează că autoritățile vor aprecia mult participarea în acest proces a tuturor partenerilor de dezvoltare, dar în mod special a reprezentanților Uniunii Europene și Statelor Unite ale Americii. Potrivit premierului, reforma justiției este o necesitate absolută pentru țara noastră, dar și cea mai mare provocare care stă în fața guvernului actual. Ministerul Justiției va organiza, începând cu săptămâna curentă, consultări asupra proiectului Strategiei reformei Justiției, a mai scris Ion Chicu.

Spread the love

Check Also

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”

Spread the love